Category
Frukost/mellanmål
Author:
Elin Oresten
Allergener:
⚠️ Soja
Att göra yoghurt och smoothie på silkestofu är både gott och bra!
Ett tips är att göra mycket i taget så kan man förvara i det i kylen 2-3 dagar. Färgen och smaken blir lite annorlunda dagen efter om man har banan i, så vill man undvika det kan man skippa den.
Ingredients
1 paket silkestofu (ca 400 gram)
1 mogen liten banan
2 dl fryst mango
0,5 dl mixade pumpakärnor (eller ca 1 dl hela om din mixer klarar det)
1 tsk vaniljpulver (valfritt)
-
Greppvänlig barnsked i silikon
-
Barnskål med sugpropp - Sand
-
Bordsunderlägg
Perfekta produkter till servering
Do this:
Mixa allt till en slät yoghurt.
Servera som den är eller med någon god topping i en skål.
Recipe listing
Åldersrekommendation:
👶 Passar från 6 månader
Här på Knatteplocks instagram hittar du en video på receptet!